Bon Preu contractarà un centenar de treballadors a Sant Cugat

El supermercat, que s'obrirà aviat, serà el més modern de tots els que té el grup empresarial repartits pel territori català

L'empres alimentària Bon Preu i Esclat és a punt d'obrir un establiment a Sant Cugat. De fet, es preveu que per a l'estiu ja estigui en funcionament. És per això, que l'empresa catalana vol incorporar fins a un centenar de persones per començar a treballar en aquest nou supermercat. L'establiment compta amb les instal·lacions més modernes i amb més avenços tecnològics de tots els supermercats Bon Preu que hi ha arreu de Catalunya. Així doncs, amb l'obertura d'aquest nou establiment, fins a 100 persones més tindran feina a Sant Cugat.

El grup Bon Preu i Esclat ha invertit més 15 milions d'euros en la construcció d'aquest nou supermercat de Sant Cugat. El nou espai d'11.000 metres2 comptarà amb l'hipermercat amb una superfície de venda de 4.100 m2 , serveis magatzems i oficines. Aquesta inversió servirà per transformar l'estructura metàl·lica en desús que actualment hi ha en aquell carrer.

D'altra banda, l'empresa alimentària contractarà fins a 300 persones més per a diferents establiments que té repartits arreu de Catalunya amb l'objectiu d'afrontar la temporada alta. Els establiments que ampliaran el seu personal són a la Costa Brava, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, a banda del de Sant Cugat, que s'obrirà properament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem