Els clients han tastat els plats. FOTO: B. Bella

Actualitat

El xef Tomàs Valls acosta la cuina de mercat a Torreblanca

Aquest dissabte al matí ha tingut lloc una nova edició de 'La cuina de mercat' al mercat de Torreblanca

Mercat de Torreblanca. FOTO: B. Bella
Centenars de persones han après les millors maneres per cuinar amb productes de mercat aquest dissabte al matí de la mà del xef del Biarritz Tomàs Valls. El mercat de Torreblanca ha acollit una nova edició de La cuina de mercat, que organitza l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants de Torreblanca. "Volíem oferir alguna cosa diferent i que la gent provés el veritable producte que es ven en un mercat", destaca sobre la iniciativa el president de l'Associació, Toni Gerra. Per la seva banda, el regidor de Comerç, Josep Romero, creu que la manera de cuinar forma part de la cultura d'un país i per tan creu que aquestes iniciatives són importants.

"Activitats com aquesta serveixen per dinamitzar el mercat i que la gent conegui noves fórmules per cuinar els productes", afegeix Romero. Gerra celebra la bona resposta del públic en totes les edicions de La cuina de mercat i creu que aquesta iniciativa és important sobretot perquè els clients coneguin millor tots els productes que s'ofereixen en un mercat. "A vegades amb les presses, no es coneix prou el material que ofereix un mercat: hi ha productes que hem deixat de banda"

Aquesta és la segona edició de La cuina de mercat i en aquesta ocasió les cloïsses i la fideuà del xef del Biarritz han estat les protagonistes. En total, s'han repartit més de 300 tastets de cada plat entre tots els clients del mercat, que han gaudit de la gastronomia de Valls amb productes del mateix mercat. La propera cita amb La Cuina de mercat serà el dissabte 26 de novembre i vist la bona acceptació de l'activitat tant Ajuntament com comerciants es plantegen seguir programant-la.