El cuiner del restaurant Biarritz ensenyarà a elaborar dos plats a 'La cuina de mercat'

La nova sessió se celebra aquest dissabte de les 12 a les 14 hores i es cuinarà de primer plat fideuà i de segon unes cloïsses a l’aroma del fino de Xerès

Imatge de la Cuina de Mercat. FOTO: Cedida Imatge de la Cuina de Mercat. FOTO: Cedida
Aquest dissabte arriba al Mercat de Torre Blanca una nova sessió de La cuina al mercat. La iniciativa, que se celebrarà de 12 a les 14 hores, pretén ensenyar a cuinar als santcugatencs un seguit de plats a través dels productes que es poden adquirir en el mercat. Aquesta es la segona edició que posa en marxa l’Associació de Comerciants del Mercat de Torre Blanca i l’Ajuntament. En aquesta ocasió el cuiner del restaurant Biarritz Tomàs Valls ensenyarà a preparar dos plats amb productes frescos, pel que s'elaborarà de primer plat fideuà i de segon unes cloïsses a l’aroma del fino de Xerès.

Una vegada enllestits els plats s'oferirà 300 tast als usuaris del mercat, juntament amb fitxes col·leccionables de les receptes realitzades. La pròxima sessió de La cuina al mercat, se celebrarà el pròxim dissabte 26 de novembre, en el mateix horari. En aquesta ocasió es cuinarà una tempura de llagostins i un capó farcit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem