Per decorar podeu afegir per sobre dos trossets de porro FOTO: Cedida

Gastronomia

Anima't a fer una deliciosa crema de carabassa i porro

Ràpid i fàcil de fer

Ingredients:

1 carbassa petita o carbassa ja tallada i pelada envasada al buit

1 porro gran

oli d’oliva verge

400 cl d’aigua

sal

pebre negre molt

2 formatges (el Caserio, la Vaca que Ríe...).

Opció: en comptes dels formatgets podem posar 200 cl de crema de llet

Instruccions:

Peleu la cabassa i la talleu a trossos, si no l’heu comprat tallada i envasada al buit.

Traieu la primera capa del porro i el talleu a trossos. En una olla, hi poseu l’aigua, una mica de sal, el pebre mòlt, un raig d’oli d’oliva verge i la carbassa juntament amb el porro, tot tallat a trossos.

Ho deixeu bullir uns 30 minuts.

Ho passeu per la batedora elèctrica, hi tireu els dos formatgets i ho bateu fins a obtenir la textura desitjada.

Ho proveu per veure el punt de sal i pebre i, en funció, procediu o no a rectificar.

Ja es pot servir.