Crema de nabius, unes postres naturals i saludables

Ho podeu servi amb nabius o una varietat de fruites del bosc

Ingredients:

15 g de midó de blat de moro

4 dl de suc de nabius

1/2 dl de suc de taronja

1 cullerada de sucre

1,5 dl de nata líquida

Instruccions:

Barregeu en un cassó, el midó, el suc de nabius, el suc de taronja i el sucre (tot en fred). Tan bon punt arrenqui el bull, cuineu a foc lent durant 2 minuts, sense deixar de remenar. Reserveu, aproximadament 1/2 dl de crema de la barreja.

Aboqueu la resta de la barreja en un recipient, cobriu amb un embolcall de plàstic i deixeu refredar. Això preserva que la crema formi una pell per sobre. Reserveu. Remeneu bé el 1/2 dl de la crema reservada.

Bateu la nata, fins que quedi suau i esponjosa i barregeu amb el 1/2 dl reservat. Distribuïu la crema reservada en gots. Completeu, poseu la barreja de nata pel damunt. Serviu al moment de retirar de la nevera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem