El restaurant La Plaça s'endú el premi a la millor tapa del Sant Cugat va de tapes

La tapa "Mar i muntanya de pop i papada confitada amb demi-glacé d'au" del restaurant La Plaça ha estat la tapa popular guanyadora de l'edició 2017 del Sant Cugat va de tapes.

La ruta "Sant Cugat va de tapes" ha comptat amb la participació de 30 bars i restaurants, que des del 14 al 24 de setembre han oferit la possibilitat de degustar una tapa i una cervesa Estrella Damm per només 2,5 euros.

La tapa del restaurant La Plaça, situat a la plaça Octavià, ha aconseguit captivar els paladars del jurat popular, que l'ha valorat com la millor tapa de l'edició 2017 de la ruta. La tapa consistia en una broqueta marcada a la planxa, amb un dau de papada cuita a baixa temperatura i pop cuinat de forma tradicional amb salsa d'au. 

La tapa que va sorgir d'una idea conjunta entre un dels socis, Pere López, i el cap de cuina, Óscar Martínez és possible que passi a formar part dels suggeriments del xef.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem