El pollastre amb poma i canyella FOTO: Cedida

Gastronomia

Gaudeix com mai amb aquest plat de pollastre amb poma i canyella!

Després de les vacances torna l’època dels tuppers i com que estem cansats de les paelles i el peixet fregit volem menjar més casolà

Ingredients:

3 pits de pollastre

2 cebes

3 alls

4 pomes golden

1 pastilla de sopa de pollastre

1 raig de conyac

3 branques de canyella

Instruccions:

Tallem els pits de pollastre a tires i les passem per la paella. Piquem la ceba i la posem a coure en una cassola de fang. Al cap de 15 minuts afegim els alls pelats.

Mentrestant, pelem les pomes i les posem a bullir en una olla. Quan la ceba estigui dorada, afegim la pastilla de pollastre, el caldo sobrant de les pomes i el raig de conyac. Ho deixem coure i triturem la salsa excepte els alls i la canyella.

Posem el pollastre en la paella junt amb les pomes i amb la salsa i ho deixem coure 10 minuts més.