Cuina vegetariana per Nadal FOTO: Cedida

Gastronomia

Menja saludable amb una amanida multicolor

Un plat ràpid i econòmic

Ingredients:

1/4 d'escarola

1 grapat de fulles d'espinacs

1/4 d'enciam

1 poma

2 llesques primes de pa

2 talls gruixuts de formatge curat (a daus)

10 tires de pernil salat ben primes

olives

sal

oli

vinagre de Mòdena

Instruccions:

Agafeu la poma, el pa i el formatge i ho talleu a daus. La poma, la fregiu en una paella amb quatre gotes d’oli. A la mateixa paella fregiu, a continuació, el pernil, fins que quedi ben cruixent.

També heu de fregir el pa, aquesta vegada amb més oli. Emplateu-ho: agafeu escarola, enciam i espinacs i ho poseu com a base en una safata i la resta de productes al damunt.

Amaniu al gust amb la sal, l’oli i el vinagre.