Quina bona pinta, t'atreveixes a provar-lo? FOTO: Cedida

Gastronomia

Pebrots farcits amb vinagreta

Dificultat: fàcil

Racions: 4

Preu: mig

Ingredients: Pebrots del piquillo escalivats, sencers; palets de “surimi”; llagostins cuits; lluç o rap cuit; ous cuits; maionesa casolana; oli d’oliva verge extra; vinagre i sal.

 

Pelem i piquem els llagostins, els palets, el peix i els ous cuits. Posarem aproximadament la mateixa quantitat de cada cosa. Ho barregem tot amb maionesa fins que quedi una pasta compacta amb la qual farcirem els pebrots i col·locarem en una font.

Preparem la vinagreta amb tres parts d’oli i una de vinagre, mesurant amb tassetes o cullerades; posem sal i tastem. Se li pot posar ceba i pebrot verd molt picat, pastanaga; al gust.

Posem la vinagreta per damunt dels pebrots farcits i conservem a la nevera. Servim fred.