Sabies que la sopa de safrà és un plat que dóna vitalitat?

Racions: 2

Dificultat: fàcil

Preu: econòmic

Ingredients: 100 g de col rissada, 1 cullerada d’oli d’oliva, 1,2 l de brou de pollastre, 4 pessics de safrà, 300 g de pollastre a rodanxes, 2 cullerades d’ametlles en flocs, sal i pebre.

Talleu la col en tires fines i sofregiu en una olla amb oli.

Ompliu l’olla amb el brou.

Cuineu la sopa a foc lent, de manera que la col quedi al dente.

Afegiu el safrà i el pollastre i deixeu coure per sota del punt d’ebullició fins que el pollastre estigui cuit.

Torreu els flocs d’ametlla, en una paella antiadherent sense greix, fins que estiguin lleugerament torrats.

Assaoneu al gust, amb sal i pebre, serviu la sopa amb les ametlles i una llesca de pa torrat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem