La solució als sorolls de l'AP-7 al seu pas per Mira-sol, més a prop

L'empresa constructora de les pantalles acústiques ha fet ja els treballs de prospecció del terreny

La solució als problemes de soroll que provoca l'AP-7 al seu pas per Sant Cugat del Vallès, concretament al barri de Mas Gener de Mira-sol, està cada cop més a prop. Així s'ha comunicat al Consell de Barri de Mira-sol aquest dijous, 13 de desembre. Com ha explicat el president del Consell, Joan Puigdomènech, "en poc temps s'han fet moviments importants" al respecte, fent referència al fet que el Ministeri de Foment ja ha encarregat el projecte constructiu a l'empresa Bach Técnica per a la instal·lació de les mesures correctores que minimitzin l'impacte sonor que provoca la via.

Com ha detallat Puigdomènech, el 23 d'octubre l'empresa, que fa un any va fer un estudi d'impacte acústic, va comunicar a l'Ajuntament de Sant Cugat que el Ministeri els havia encarregat la redacció d'aquest projecte constructiu de les mesures correctores. L'endemà, l'Ajuntament remetia una carta al Ministeri per reclamar la reunió amb Foment per parlar d'aquesta qüestió.

Una reunió que es produïa finalment el 26 de novembre a Madrid, i de la qual participaven el president del Consell de Barri, un tècnic municipal, i el president de l'Associació de Veïns del barri. Com han destacat, els responsables de carreters van facilitar a l'Ajuntament la informació de les mesures acústiques que es van fer fa un any, exposant que ja està encarregat el projecte constructiu.

"Veiem que el problema es desencalla", ha subratllat Puigdomènech. En aquest sentit, ha comunicat que l'empresa ja ha fet les prospeccions a terra per estudiar l'ancoratge de les pantalles. Unes prospeccions al terreny que es feien el passat 29 de novembre.

Per explicar aquests treballs, es proposa que tècnics de Carreters del Ministeri de Foment participin d'una reunió amb els veïns.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem