Dimissionaris del PSC no veuen Pere Soler com a primer secretari

L'exviceprimer secretari socialista assegura que no són compatibles les tasques de portaveu municipal i primer secretari

Alguns dels membres de l'executiva local del PSC que van deixar el partit tenen pensat presentar-se a les votacions per optar al càrrec de primer secretari.  D'aquesta manera, volen evitar que Pere Soler, actual portaveu municipal del partit a l'Ajuntament, ocupi aquest càrrec, tal com el mateix Soler va assegurar en declaracions a Cugat.cat.

"No pot ser que el portaveu sigui també el primer secretari, no creiem en l'acumulació de càrrecs", explica Miguel Jiménez, exviceprimer secretari socialista, que afegeix que la situació que viu el PSC a Sant Cugat "tindrà més capítols".

Jiménez apunta que vist els "difícils resultats electorals i la pèrdua de militants" cal tornar a estructurar el partit i recuperar la penetració en els barris. Segons ell, aquesta tasca, sumat a les campanyes electorals de les autonòmiques i generals, fan que una persona no pugui assumir la tasca de portaveu municipal i primer secretari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem