El salari mínim de referència de l’Ajuntament de Sant Cugat serà de 1.100 euros

La moció s’aprova a instàncies dels grups municipals del PSC, PDeCAT-Democràtes i ERC-MES de Sant Cugat, amb els únics vots en contra de Ciutadans

L’Ajuntament de Sant Cugat, amb l’aprovació d’aquesta moció, també ha adoptat els acords d’inserir en les clàusules socials a les empreses que tenen contractació pública directa i indirecta, i fomentar l’aplicació del salari de referència d’aquelles empreses que demanden treballadors a partir de la borsa de treball públic.

El text de la moció aprovada també insta al Govern de la Generalitat de Catalunya i de l’Estat a què estudiïn la possibilitat d’implantar un salari de referència territorialitzat als àmbits de les seves administracions.

Només el grup municipal de Cs ha votat en contra d’aquesta moció liderada pel regidor del PSC, Pere Soler, en representació de l’equip de govern municipal. Sergio Blazquez, regidor de Cs, ha titllat la moció de “populista”  i ha explicat que l’augment del salari implicarà una pujada d’impostos repecutint negativament la butxaca de la ciutadania de Sant Cugat.

En canvi, Pere Soler ha defensat el text de la moció perquè el seu objectiu és “dignificar la feina” dels treballadors municipals. Soler ha agraït el suport i les aportacions del grup municipal d’ERC-MES.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem