Els vocals d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix

Lluc Cahís serà el portaveu d'ERC-MES a Valldoreix i Jaume Sanmartí i Olga Lacoma es dividiran l'altra vocalia

Lluc Cahís serà el portaveu d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix. Els republicans van obtenir dues vocalies després de les eleccions municipals del 26 de maig, que va guanyar Junts per Valldoreix tot i que sense majoria absoluta. Així, la Junta de Veïns estarà formada pel president Josep Puig (Junts per Valldoreix), tres vocals de Junts per Valldoreix, dos d'ERC-MES, un de Cs, un del PSC i un de la CUP.

L'altre vocalia dels republicans es dividirà entre Jaume Sanmartí i Olga Lacoma, amb dos anys per cadascú. Jaume Sanmartí representarà l'associació Gent per Valldoreix i ERC-MES li ha cedit la vocalia arran de l'acord de Guanyem Valldoreix.

Lluc Cahís ha estat portaveu de les JERC a Sant Cugat i també va ser secretari de Política Institucional del jovent republicà en l'àmbit nacional. Cahís també ha col·laborat amb el grup municipal d'ERC a Sant Cugat.

Per la seva banda, Jaume Sanmartí és membre de l'associació veïnal Gent per Valldoreix i va ser president i vocal a l'EMD de Valldoreix amb CiU. Olga Lacoma és independent, tot i que està vinculada a ERC-MES.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem