Valldoreix constitueix la nova junta de veïns

L'acte de presa de possessió del president i dels vocals de l'EMD serà aquest dissabte, 15 de juny, a la tarda

Aquest dissabte, 15 de juny, a les 18 hores prendran possessió del càrrec el president i els nous vocals de l'EMD de Valldoreix. El president continuarà sent Josep Puig (Junts per Valldoreix), que ostenta el càrrec des de 2011, després de guanyar les eleccions municipals del 26 de maig i ser el candidat més votat.

La distribució dels vocals, que es fa tenint en compte dels vots dels valldoreixencs i valldoreixenques a l'Ajuntament de Sant Cugat, serà la següent: 3 per Junts per Valldoreix, 2 per ERC-MES, 1 per CUP, 1 per PSC i 1 per Cs.

Així, Junts per Valldoreix es queda sense majoria absoluta i controlarà quatre de les cinc cadires de la Junta de Veïns. Els seus representants seran Bernat Gisbert (vocal des de 2014), Susanna Herrada (vocal des de 2011) i Elena Degollada (vocal des de 2016). Lluc Cahís, exportaveu de les Jerc a Sant Cugat, serà el portaveu d'ERC-MES a la Junta de Veïns de l'EMD. Durant els dos primers anys estarà acompanyat per Jaume Sanmartí, de l'associació Gent per Valldoreix, que serà rellevat a mitjan mandat per Olga Lacoma.

Ferran Margineda repetirà com a vocal de la CUP, Susanna Casta, vocal entre 2015 i 2017 per Cs, serà la representant del PSC. Finalment, Anna Cano, vocal des de 2017, seguirà sent la representant de Ciutadans.

Mireu qui són els vocals i president de l'EMD:

Més info: Els nous vocals de l'EMD de Valldoreix

Més informació
 
Comentaris

Destaquem