Imatge de les pistes de pàdel del Complex Esportiu EMD de Valldoreix. FOTO: Artur Ribera

Política

L'empresa del Complex Esportiu de Valldoreix: "Per un milió d’euros, deixem la concessió"

L'empresa que gestiona el Complex Esportiu de Valldoreix acusa l'Associació de Veïns Progressites d'utilitzar-los per fer "guerra política"

Eventing Sports, empresa gestora del Complex Esportiu de Valldoreix, ha carregat contra l'Associació de Veïns Progressistes per demanar la suspensió de la concessió, arran de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que anul·la la modificació del contracte de 2012. "Volen donar cops al govern de l'EMD fent-nos servir a nosaltres. És una guerra estrictament política que ens hauria de deixar al marge", ha explicat Miguel Durán, administrador de l'empresa, al TOT.

Més info: L'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix vol un nou concurs pel complex esportiu

Duran ha confirmat que presentaran un recurs al Tribunal Suprem i recorden que la sentència del TSJC no és ferma. "És una sentència sense motivació", ha assegurat l'administrador. En cas que el Tribunal Suprem ratifiqui la posició del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Durán assegura que l'EMD sortirà perdent.

"L'EMD ens hauria d’indemnitzar per les obres realitzades, hauríem de treure les pistes pàdel i ens haurien de tornar la pista verda [espai ara ocupat per les pistes de pàdel]. A més, hauria de pagar els consums i assumir els manteniments", assegura. La concessió a Sports Eventing es va fer el 2003 i el 2012 es va fer una modificació del contracte, que el TSJC ha anul·lat [sense ser sentència ferma] perquè considera que s'hauria d'haver fet un nou concurs.

"És lamentable que polítics de tercera o quarta fila es dediquin a utilitzar els empresaris honestos per donar cops als seus rivals"

Segons l'administrador de l'empresa, la modificació de 2012 ha beneficiat l'EMD de Valldoreix. Miguel Durán ha "desafiat" l'Associació de Veïns Progressistes a afrontar un debat públic obert als veïns per debatre els avantatges i els inconvenients de la modificació del conveni modificat fa vuit anys. "No tenen ni idea del que pot suposar", ha avisat.

"És lamentable que polítics de tercera o quarta fila es dediquin a utilitzar els empresaris honestos per donar cops als seus rivals", ha emfatitzat.

1 milió d'euros

Sobre la petició de l'associació veïnal d'extingir el contracte actual, que finalitza el 2028, i engegar un nou concurs públic, Miguel Durán ha advertit: "Que tirin endavant el procediment administratiu, que és bastant feixuc i que ho intentin. Estem disposats a reclamar les indemnitzacions que un rescat d’una concessió comporta".

En relació a la quantitat d'una possible indemnització, ha afegit: "Per un milió d’euros, demà deixem la concessió".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.