L'Ajuntament presenta un recurs per mantenir la pancarta 'Llibertat Presos Polítics'

El consistori al·lega que "el requeriment no està motivat"

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha presentat un recurs a la Junta Electoral Central per mantenir la pancarta Llibertat Presos Polítics a la façana de l'edifici consistorial. Ho ha fet després que dimecres, 20 de març, es rebés un requeriment de la JEC per retirar-la en un termini de 48 hores.

Més info: L'Ajuntament retirarà la pancarta dels presos "forçosament", a requeriment de la JEC

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha explicat aquest dijous, dia 21, al vespre, que s'ha presentat un recurs pel fet que "el requeriment no està motivat" i demanant que "hi hagi moratòria fins que hi hagi una justificació". D'aquesta manera, ha apuntat Fortuny, la pancarta es mantindrà "fins que hi hagi una resposta", i ha reiterat, com ja feia al matí, que farà "el màxim possible per mantenir la pancarta".

Amb tot, Fortuny apuntava en rebre el requeriment que ja s'està treballant en una idea per substituir-la. "En paral·lel a la forçosa retirada d'aquesta pancarta, ja estem imaginant quin altre tipus de símbol posarem a la façana per seguir interpel·lant a aquesta llibertat d'expressió i dels nostres presos polítics i exiliats", afirmava l'alcaldessa. "Ens hem reunit per consensuar quina mena d'imatge col·locar. Tots estem d'acord que volem col·locar un missatge que reflecteixi el moment dur pel qual estan passant aquestes persones i les seves famílies", afegia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem