L'EMD de Valldoreix desestima una moció de Cs per millorar el servei de Correus

L'equip de Govern ha explicat que no aprova la moció "perquè ja s'està treballant en el tema"

L'EMD de Valldoreix ha descartat una proposta de Cs per millorar del servei de Correus, per les queixes dels veïns amb els retards dels enviaments i el funcionament de Correus en els últims mesos. De fet, fa unes setmanes l'EMD ja va reunir-se amb responsables de Correus per cercar solucions.

Amb tot, la junta de veïns de l'EMD del mes de gener ha desestimat aplicar una sèrie de mesures per aconseguir millorar el servei. En aquest sentit, Cs proposava buscar un nou espai per ubicar l'Oficina de Correus, preferentment amb més metres quadrats que els que té l'espai on està ubicada ara, i sol·licitar a l'empresa pública una inversió en aquesta oficina per modernitzar-la i millorar el servei. Cs, la CUP-PC i ERC hi han votat a favor, però la moció s'ha desestimat pel vot desfavorable de PDeCAT-Actuem

Ana Cano, vocal de Cs, ha explicat que "l'Oficina de Correus s'ha quedat obsoleta, ja que la població de Valldoreix ha crescut en els darrers anys i per tant també ho han de fer els seus servei". "El de Correus és un servei que ara no satisfà les necessitats dels valldoreixencs", ha assenyalat.

Per la seva banda, Bernat Gisbert, vocal de Comunicació i Noves Tecnologies, Joventut, Esports, Gestió de Residus, Atenció a les Persones i Serveis Generals, ha assenyalat que l'EMD ja està treballant en aquesta situació, després d'haver-se reunit amb Correus. "Ja ho estem treballant i, per tant, no aprovarem la moció", ha dit Gisbert.

Francesc Xavier Humet, vocal de PC ha assenyalat que "s'hauria de contemplar una nova oficina de Correus", i ha votat favorablement a la moció.

 
Comentaris

Destaquem