Més de 100 persones es concentren a Sant Cugat per donar suport al Govern català

A banda d'aquesta concentració, s'ha convocat una altra a partir de les 19.00 h del vespre

Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dijous, 2 de novembre, a la plaça de la Vila per mostrar el seu suport al Govern català i mostrar el seu rebuig als fets que estan succeint avui a l'Audiència Nacional, on els consellers, Rull, Mundó, Romeva, Turull, Bassa, Forn i Borràs estan citats a declarar, després que se'ls imputin delictes de rebel·lió, sedició, malversació de fons i connexes.

Després de la concentració, la tinenta d'alcalde Cristina Paraira ha destacat que "hem volgut expressar el nostre rebuig contundent i el nostre suport i fidelitat als representants del govern de la Generalitat de Catalunya, que en aquests moments es troben en aquesta situació tan difícil davant d'aquest Estat que, segons el nostre entendre, s'ha tornat boig. Pensem que tenim tot el dret a fer els passos que s'estan fent".


Paraira ha fet una crida a tots aquells santcugatencs i santcugatenques que ho vulguin a concentrar-se aquest mateix dijous, a les 19.00 h del vespre davant l'Ajuntament de Sant Cugat per tornar a mostrar el seu suport al Govern Català.

Els consellers Rull, Mundó, Romeva, Turull, Bassa, Forn i Borràs, estan declaran avui a l'Audiència Nacional. La Fiscalia demana presó incondicional i sense fiança per a tots els membres del Govern. Pel que fa a la consellera santcugatenca Clara Ponsatí, que es troba a Brusel·les, des d'on ha demanat declarar, la Fiscalia demanarà una ordre de detenció internacional. 

Vídeo de la concentració:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem