L'acte central del PSC, al Celler Cooperatiu, amb el primer secretari, Miquel Iceta. FOTO: Artur Ribera

Política

Orgull socialista a la presentació de Pere Soler com a alcaldable del PSC

Pere Soler es presenta com a alcaldable amb l'objectiu d'acabar amb les desigualtats

La reivindicació dels valors socialistes ha centrat la presentació de Pere Soler com a alcaldable del PSC, que ha aplegat unes 150 persones aquest dimarts en un acte al Celler Cooperatiu, i que ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

"El Pere és una persona que demostra lleialtat als companys i els projectes", ha reivindicat Iceta. En el mateix sentit s'ha posicionat David Gutiérrez, alcaldable del PSC a Premià de Mar i que anteriorment formava part del PSC de Sant Cugat, que s'ha referit a les persones que han abandonat el partit els últims temps: "Hi ha gent, com el Pere, que en moments difícils no canvia la jaqueta".

I és que tots ells han volgut emfatitzar els valors que defensa el PSC. "Som el partit dels treballadors", ha asseverat Gutiérrez. També ho ha fet la santcugatenca Victòria Camps: "No tinc cap inconvenient en dir que dono suport al PSC perquè és el socialisme més autèntic".

Acabar amb la desigualtat

Pere Soler ha centrat la seva intervenció en les propostes de la formació per Sant Cugat. "Són eleccions locals i hi ha qui parla de tot menys del que toca", ha lamentat Iceta, que ha reconegut que quan va visitar el barri de Sant Francesc es va sorprendre de les mancances i desigualts que hi havia i que no s'imaginava a Sant Cugat ("Hi ha moltes realitats a Sant Cugat").

"Portem la bandera de fer front a les desigualtats que hi ha", ha assegurat Soler, que ha denunciat el fet que mentre Càritas ajuda a 900 famílies amb un pressupost de 900.000 euros, l'Ajuntament només dóna a l'entitat 39.000 euros: "No hi ha dret, amb les desigualtats no es juga". "Tenim nanos que no poden fer tres àpats al dia", ha afirmat.

L'alcaldable socialista també ha lamentat que dels 6.000 llocs de treball creats a la ciutat els darrers 4 anys, només 700 hagin estat per santcugatencs: "No es pot tolerar".