Pere Soler serà l'alcaldable del PSC

La candidatura de Soler ha estat l'única presentada en el procés que van obrir els socialistes després de la renúncia de Villaseñor. Ara l'assemblea haurà de ratificar la proposta

Pere Soler serà l'alcaldable del PSC a Sant Cugat amb tota probabilitat. Segons ha pogut saber el TOT, la candidatura de Soler ha estat l'única presentada en el procés que van obrir els socialistes després de la renúncia de Ferran Villaseñor, l'exalcaldable i exportaveu del grup municipal. Tot i això, la candidatura de Soler no serà oficial fins que l'assemblea del PSC ho ratifiqui.

L'actual regidor del PSC, Pere Soler, ha mostrat la seva satisfacció. " Vull seguir treballant per Sant Cugat des de la proximitat, coneixent els problemes de la gent. I cal tenir present que les dinàmiques municipals són diferents de les altres eleccions".

Pere Soler ha explicat que no era l'únic que tenia intenció de presentar candidatura, però és el que ha reunit més consens. "Ara toca treballar molt", ha dit. "Intentarem fer una candidatura àmplia i tenir present la gent que ha treballat i treballarà. És una candidatura de futur".

Sobre quins resultats espera de les eleccions vinents, Soler ha dit assegurat que vol augmentar regidors. "No crec que el ple canviï molt anem a augmentar resultats encara que tothom ens doni per morts. Anem a augmentar els resultats del 2011", ha sentenciat.

Soler també assumirà les tasques de portaveu del grup municipal en substitució a Ferran Villaseñor.

Ratificació de l'assemblea
Ara, però ha de ser l'assemblea del PSC que ratifiqui el candidat i pugui ser oficialment alcaldable. El Primer Secretari de l’Agrupació, Michael Cáceres, es mostra satisfet d’aquest procés."L'hem fet de la manera més ràpida possible i garantint, de forma transparent i imparcialment, el dret dels militants d’optar a encapçalar la candidatura del PSC a les municipals”.

En els propers dies es convocarà l'assemblea .

 
Comentaris

Destaquem