Puig es presenta com a presidenciable de Valldoreix "amb entusiasme"

Josep Puig encapçala la llista de Junts per Sant Cugat i Valldoreix

Josep Puig s'ha presentat oficialment com a candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix per Junts per Sant Cugat i Valldoreix aquest dimarts, 5 de març. Ho ha fet en un acte celebrat al Club Esportiu de Valldoreix que ha comptat amb la presència de tots els vocals de la seva formació actual a l'EMD, així com l'actual alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i l'anterior alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa.

Després d'un record per a les persones preses i exiliades, Susana Herrada, vocal de l'EMD i qui va substituir Puig al capdavant de la presidència durant la seva baixa, ha repassat allò que s'ha fet durant el mandat a l'EMD reivindicant-la "com a aval de què sabem governar i fer les coses bé". En aquest sentit, ha apuntat aspectes com l'eliminació de les torres d'alta tensió, l'adquisició del Garden com a espai polivalent, l'arranjament del camí de la Salut o els busos dissenyats especialment per a la vila. Aquests, entre altres, són motius, per Herrada, per "fer-nos confiança".

L'actual alcaldessa de Sant Cugat, i candidata a l'alcaldia per Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha estat l'encarregada de presentar els eixos de treball de la candidatura, així com al candidat, Josep Puig. D'entrada, s'ha definit com una "enamorada" de Sant Cugat i de Valldoreix, i ha destacat que tant ella, com Puig, comparteixen el fet que "creiem en la bona política, aquella que persegueix la millora del benestar de la ciutadania, i comprovem que, des de la proximitat, es pot fer molt bona política". En aquest sentit, ha dit, "des de Valldoreix podem provocar canvis i generar oportunitats. I ho hem de fer, per vocació i perquè és la nostra responsabilitat".

Acte de presentació del candidat a la presidència de l'EMD Josep Puig. FOTO: Bernat Millet

Acte de presentació del candidat a la presidència de l'EMD Josep Puig. FOTO: Bernat Millet

Fortuny ha apuntat els tres pilars en què s'ha de basar el lideratge tant a Valldoreix com a Sant Cugat: "assumir la diversitat com un valor; entendre la proximitat com a oportunitat; fer servir la cooperació com un sistema de treball". Pel que fa a Puig, Fortuny n'ha destacat que "coneix Valldoreix pam a pam", definint-lo com un "home treballador, enamorat de Valldoreix i resistent", fent referència a la malaltia que el va apartar durant un any de la presidència de l'EMD. També ha destacat la tasca del seu equip durant la seva absència.

De cara al futur, Fortuny ha explicat que "no partim de zero", fent referència al notable alt que dona la ciutadania a viure a Sant Cugat i a Valldoreix. "Ens agrada Valldoreix i volem continuar liderant aquesta vila", ha subratllat, remarcant la necessitat de treballar plegats amb Sant Cugat, fent un tàndem, apostant per l'"equitat i igualtat d'oportunitats; la qualitat de l'aire i la connectivitat" com a punts prioritàries per a ambdues parts.
"Tenim un repte maquíssim; ens comprometem a liderar-lo. Però no podem fer-ho sols. Els projectes compartits són més forts", ha subratllat, fent una crida a fer-los confiança.

Puig i Fortuny durant l'acte. FOTO: Bernat Millet

Puig i Fortuny durant l'acte. FOTO: Bernat Millet



El candidat a la presidència de l'EMD, Josep Puig, ha estat l'encarregat de cloure l'acte. Puig ha admès que continuar presidint l'EMD "és una cosa que m'entusiasma", perquè "és el meu poble, i perquè quan vaig entrar en aquesta feina, em va atrapar". De la mateixa manera, ha admès la bona entesa amb Fortuny. "Hi ha una compenetració 100%, arribant a acords que feina molt temps que perseguíem. Aquest tàndem funciona", ha subratllat.

Puig ha recordat els seus inicis en la vida pública amb Actuem per Valldoreix, una associació veïnal per millorar la seguretat a la vila, i com aquesta implicació el va portar a les eleccions de 2011, que va guanyar, presidint des de llavors l'EMD. Un període que es va veure interromput per malaltia. Una malaltia que, el fet de superar-la, i agraint el costat que li ha fet la seva dona, admet "ha fet que ara tingui més força i energia que mai", veient les coses d'una altra manera. "Valldoreix val la pena, perquè la satisfacció que dona ajudar els veïns, encara que sigui fent petites coses, fa feliç", ha dit.

Com a candidat, ha dit que "em presento amb fets", subratllant que "pensem que hem fet una bona feina". "Hem sabut fer les coses bé, escoltant els valldoreixencs, corregint les decisions que podien ser errònies. Això ens fa mereixedors de confiança. Un govern que escolta és un bon govern. T'has d'implicar i posar-te a la seva pell", ha reivindicat.

De cara als pròxims anys, Puig ha apuntat la voluntat de seguir treballant per millorar la seguretat, arranjar els carrers, treballar amb el manteniment de les rieres, la nova escola de música, l'aparcament de l'EMD o la nova zona verda i esportiva, entre altres. "Volem mantenir un Valldoreix com tots volem que sigui", ha sentenciat, emplaçant els presents a "fer-ho junts".

Junts per Sant Cugat-Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

Junts per Sant Cugat-Valldoreix. FOTO: Bernat Millet

L'acte ha finalitzat amb la fotografia de família amb els presents a l'acte.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem