Fortuny es presenta com alcaldable reivindicant el municipalisme i el model de ciutat

La candidata de Junts per Sant Cugat s'ha presentat com alcaldable a la ciutat en un acte al Teatre-Auditori davant d'unes 350 persones

L'actual alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha presentat oficialment la seva candidatura, aquest dimarts 26 de febrer, i ho ha fet en un acte ensenyant múscul al Teatre-Auditori davant d'unes 350 persones i reivindicant el model de ciutat de Sant Cugat. "No partim de zero, tenim un bon model. I no ho dic només jo, ho diu la ciutadania. Les dades del darrer observatori sociològic destaquen el nivell de satisfacció de viure a Sant Cugat, 7'9 punts sobre 10, i això ja és un notable", ha destacat.

Fortuny ha volgut citar els alcaldes de CiU que van començar aquest model de ciutat i ha dit de Joan Aymeric que va ser un visionari, de Lluís Recoder que va desenvolupar el model i de Mercè Conesa que el va saber mantenir durant els pitjors anys de la crisi econòmica. Tots tres han acompanyat Fortuny en la seva presentació com a alcaldable per la llista independentista. Fortuny també ha subratllat que els municipis, són l’administració de proximitat, som l’administració quilòmetre zero i per a mi això és una oportunitat".

junts per sant cugat fortuny 10

Fortuny és l'actual alcaldessa de Sant Cugat FOTO: Bernat Millet

Precisament l'exalcalde Lluís Recoder ha estat l'encarregat de presentar a Fortuny, de qui ha dit que "té totes les virtuts per liderar aquesta ciutat". Recoder també ha tret pit del model de ciutat. "És una ciutat diferent, verda, extensa, amb una vida cultural extensíssima... és el model singular de Sant Cugat i que tothom admira. Sant Cugat no estava predestinada a ser com és. La Carmela té aquest model al cap perquè ella n'ha estat coprotagonista".

junts per sant cugat fortuny 27

Aymerich, Conesa, Fortuny i Recoder FOTO: Bernat Millet 

Eixos d'actuació 

L'alcaldable de Junts per Sant Cugat també ha destacat quins seran els eixos del seu programa electoral, entre ells afrontar el reptes de mobilitat que té la ciutat, els de seguretat i l'habitatge, entra altres.. "Impulsarem amb més força les polítiques d'habitatge, construirem 700 nous habitatges de lloguer". ha dit. Fortuny també ha remarcat la importància de fer polítiques de benestar per a tothom. "No volem que ningú quedi enrere.Sant Cugat ha de continuar sent una ciutat d’oportunitats per a tothom, una ciutat justa i ètica, una ciutat cívica amb una tolerància zero vers la desigualtat i la violència de gènere".

L'acte ha tingut un moment emotiu recordant els presos polítics i els exiliats. Així també, el president Carles Puigdemont ha volgut donar suport a Fortuny amb un vídeo des de Bèlgica. "Gràcies per assumir aquesta responsabilitat i repte. La societat demana un lideratge de proximitat", ha destacat. Sobre les empreses de la ciutat, l'alcaldable ha dit que "generar més llocs de treball i de qualitat és la millor política social" i ha destacat les 3.000 empreses que hi ha a la ciutat. 

Fortuny ha tingut el suport del president Puigdemont FOTO: Bernat Millet

Fortuny ha tingut el suport del president Puigdemont FOTO: Bernat Millet 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem