Quim Castelló, exvocal del PDeCAT a l'EMD de Valldoreix, fa suport al PSC i a Casta

Castelló ha afirmat que fa suport "al projecte de Susanna Casta", presidenciable del PSC, i assegura que no busca "una cadira"

Quim Castelló, exvocal de CiU (després PDeCAT) demana el vot per Susanna Casta, presidenciable de l'EMD de Valldoreix pel PSC: "Parlem en clau municipal, jo he escoltat a tots els candidats, i faig suport a la candidatura de Susanna Casta", ha explicat Castelló, que, de totes maneres, ha afirmat: "No sóc aquí per una cadira. Busco un projecte, i a Valldoreix el projecte es diu Susanna Casta". Cal destacar que fa uns mesos, Quim Castelló va deixar la seva vocalia a l'EMD de Valldoreix per desavinences internes amb la manera de fer del partit que representava.

Més info: Quim Castelló deixa el Govern de l'EMD de Valldoreix

Per la seva banda, l'alcaldable del PSC a Sant Cugat, Pere Soler, ha afirmat que "la incorporació del Quim és un regal, aportarà la seva experiència i la seva capacitat de treball", mentre que Vicenç Sanfrancisco, membre de la llista electoral, ha assenyalat que és "una mostra més de la nostra transversalitat. Som un partit de diàleg, municipalista". La presidenciable a l'EMD, Susanna Casta, ha volgut agraïr el suport de Castelló: "Sempre he considerat que té gran valor tot el que va fer el Quim des de l'EMD", ha apuntat.

A més, el PSC ha anunciat que està negociant amb un partit que es presenta a Sant Cugat i no ho fa a l'EMD de Valldoreix per aconseguir el seu suport en l'elecció a la presidència de l'EMD.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem