Quim Castelló deixa el Govern de l'EMD de Valldoreix

El ja exvocal de Cultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Quim Castelló, deixa el càrrec al·legant "discrepàncies polítiques" amb l'equip de Govern

Joaquim Castelló, ja exvocal de Cultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, ha abandonat l'equip de Govern de l'EMD de Valldoreix, després de presentar la seva dimissió el dimecres 28 de novembre, per "discrepàncies polítiques", tal com ha avançat Cugat.cat.

D'altra banda, Castelló ha explicat al TOT Sant Cugat que un altre dels motius per plegar del càrrec ha estat la seva voluntat d'encara les pròximes eleccions "des d'una altra perspectiva", tot i que ha reconegut que li serà difícil trobar un grup "adient" a la seva "filosofia", amb el qual es pugui presentar, ja que descarta presentar-se per optar a la presidència de l'EMD.

"He estat molt feliç portant aquestes vocalies, sobretot la de Cultura", ha explicat Quim Castelló. De fet, ha afirmat que en cas que Josep Puig tingui l'oportunitat de tornar-se a presentar (s'està recuperant d'una malaltia) i li demani que l'acompanyi, ho farà "encantat". En aquest sentit, Castelló ha reconegut que durant l'època en la presidència de Josep Puig ha treballat còmodament, mentre que ha tingut més dificultats amb Susana Herrada ocupant aquest càrrec. Cal recordar que durant el 2017, Quim Castelló va abandonar el PDeCAT, quedant-se com a independent, fins al dimecres 28 de novembre, quan ha presentat la seva dimissió.

Més info: El vocal de Valldoreix Quim Castelló abandona el PDECat però segueix al govern

 
Comentaris

Destaquem