Susanna Casta serà la vocal del PSC a Valldoreix

L'assemblea local li ha donat suport per unanimitat

Susanna Casta serà la vocal del PSC a la Junta de veïns de l'EMD de Valldoreix després de rebre el suport, per unanimitat, de l'assemblea del PSC Sant Cugat. El dimarts, 4 de juny, l'executiva proposava el seu nom a l'assemblea de l'agrupació després d'escoltar la militància, que li va fer confiança.

Com apunten en un comunicat, Casta "ha fet molt bona feina aquests darrers mesos a Valldoreix i mostra d'això són els bons resultats obtinguts a la presidència", apunta el secretari d'Organització i corresponsable de la campanya, Vicenç San Francisco. Per la seva banda, Casta ha agraït la confiança dipositada en ella, apuntant que "ara és el moment de començar a canviar les coses a Valldoreix després que Junts per Sant Cugat Valldoreix hagi perdut la majoria del plenari, i mostrar les ganes de treball que tenim amb la gent del PSC".

Susanna Casta conformarà grup municipal propi a Valldoreix i coordinarà, amb el grup municipal socialista a l'ajuntament de Sant Cugat, "actuacions i accions per desplegar el programa i les propostes electorals".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem