7 plans per aquest cap de setmana a Sant Cugat

Activitats preparades per gaudir del cap de setmana

Arriben algunes propostes, especialment culturals, per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat. El TOT recull a la seva agenda nombroses activitats i de les quals en destaca 7 perquè no us en perdeu res. 

Divendres, dia 12 de gener, comença l'activitat cultural a la ciutat amb l'obra de teatre Una gata sobre un tejado de zinc caliente, un intens drama familiar, que tindrà lloc al Teatre-Auditori, a les 21 hores. També se celebrarà, dins del Cicle La Pua en directe, el concert del grup Greeners. El concert començarà a les 23 hores al Casal Torreblanca. La banda combina rap amb ritmes del metal. 

El dissabte, 13 de gener, es vendran productes ecològics i artesans al Mercat de Pagès de l'Ateneu ubicat a la plaça de Sant Pere i al carrer Major, a partir de les 9 hores del matí i fins a les 14 hores del migdia. 

Mercat de Pagès FOTO: Lali Puig

A la tarda, es farà la xerrada Art i cinema: Pel·lícules sobre artistes plàstics a càrrec de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Tindrà lloc a les 18.30 hores a la Casa Museu Cal Gerrer. I al vespre, concert de Jarabe de Palo, on es repassarà el repertori més conegut dels seus 20 anys de carrera, a les 21 hores al Teatre-Auditori

Torna el Cinema en família el diumenge amb la pel·lícula Ocells de pas als Cinemes Sant Cugat, a les 12 hores. El film està recomanat a partir de 7 anys. Per tancar el cap de setmana concert dels Underpool 5 al Cafè Auditori dins la programació de Jazzenviu.  

 
Comentaris

Destaquem