Conesa fa valdre el paper de les associacions de veïns durant el pregó de Volpelleres

Fortuny estudiarà incloure al pressupost del 2019 el projecte del parc de la Guineu i resoldre la problemàtica de La Mirada

Tret de sortida a la Festa Major de Volpelleres d'aquest 2018. Ho ha fet amb el pregó de l'exalcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, aquest divendres, 14 de setembre, al Parc de la Guineu.

En les seves paraules, Conesa ha destacat la importància del paper de l'Associació de veïns en un barri. En aquest cas, ha dit que per experiència, com alcaldessa, "és l'associació més activa de Sant Cugat", fent valdre com a exemple que va ser la mateixa associació qui va presentar a l'Ajuntament una maqueta de possible biblioteca al barri que l'Ajuntament encara no tenia projecte definit.

Abans, però, el president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, ha demanat que s'arrangi el parc de la Guineu. Una petició a la qual Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugatha respost dient que, tot i haver quedat fora dels pressupostos participatius, l'Ajuntament ho té previst.

L'acte ha finalitzat, precisament, amb les paraules de Carmela Fortuny. L'alcaldessa ha fet referència a la preocupació vers l'estat de la nova escola La Mirada, dient que "l'Ajuntament ha de donar la cara, tot i no tenir competències", comprometent-se a solucionar la problemàtica del pati de l'equipament.

Més info: Malestar entre les famílies de La Mirada per la mida del pati

La Festa Major de Volpelleres s'estendrà fins al diumenge 16 de setembre, i presenta un programa d'activitats en les quals el públic familiar és el gran protagonista.

Les activitats de dissabte, dia 15, es reparteixen entre la plaça dels Rabassaires i el Parc de la Guineu. Entre altres propostes, hi haurà Mostra d'entitats i comerços, Fira d'atraccions i Espai gastronòmic, xocolatada i Lovefest Volpelleres.

Diumenge es mantindrà la Fira d'atraccions i l'Espai gastronòmic, hi haurà campionat Futsal, vermut i Swing, jocs per a tota la família i animació infantil, entre altres.

 
Comentaris

Destaquem