El partit socialista homenatja al poble de La Haba

El PSC ha organitzat un acte el divendres, 11 de març, amb motiu de l'agermanament entre Sant Cugat i aquest municipi extremeny

El PSC de Sant Cugat ha organitzat un acte d'homenatge al poble de La Haba amb motiu de l'agermanament de la ciutat amb aquesta localitat de la província de Badajoz. L'acte s'ha celebrat aquest divendres 11 de març a les 18.30 hores de la tarda al bar Encuentro de l'Avinguda Rebull.

Una seixantena de persones, la majoria de jabeños i jabeñas que viuen a Sant Cugat, es van aplegar en un "ambient agradable i entranyable per celebrar l'aconseguiment de l'agermanament dels dos municipis", ha explicat Pere Soler, portaveu del PSC a Sant Cugat.

L'acte va consistir en un berenar a càrrec del Partit Socialista de Sant Cugat intercalat amb uns breus parlaments per agrair el suport de tots els que han arribat a tirar endavant aquest agermanament i l'entrega de dues plaques, un a la víuda del recent difunt Alfonso Guisado i l'altre a Feliciano García, actual cap de la delegació.

L'activitat ha estat organitzada pel portaveu del PSC, Pere Soler FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem