Els comerciants es preparen per a la marató de la Nit en Blanc

L'Ajuntament i Sant Cugat Comerç, amb la col·laboració i participació de 22 entitats afronten la 8a edició de la Nit en Blanc, "un projecte consolidat"

Els comerciants de Sant Cugat ja són a punt per una jornada festiva en la qual no abaixaran la persiana fins a les 24 h de la nit, i és que arriba la 8a edició de la Nit en Blanc (dissabte 11 de maig), organitzada per l'Ajuntament i Sant Cugat Comerç amb la col·laboració de 22 entitats culturals del municipi, que amaniran la jornada amb actuacions musicals i de dansa. La Nit en Blanc "serà una nit màgica", deia Aida Fernández, presidenta de Sant Cugat Comerç, durant la presentació de la 8a edició que, com ha assegurat Fernández "serà més participativa que les anteriors".

Segons l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortnuy, es tracta d'un "projecte consolidat i una cita que la ciutat ja espera cada any", a més d'augurar "un gran èxit". Cal destacar que la 8a edició d'aquesta jornada comptarà amb la participació de prop de 100 comerços i més de 500 persones, a més de les 22 entitats col·laboradores, 12 de les quals debuten en l'edició d'enguany, fent la festa més gran. A més, l'alcaldessa recomanava "gaudir de la jornada amb repòs, passejant amb calma". De fet, fa uns mesos, Sant Cugat Comerç va encetar una campanya anomenada Slow Shopping, per potenciar la compra reposada que hauria de beneficiar al comerç local: "Tenim un teixit associatiu i comercial important a Sant Cugat, que passa per moments difícils, però sempre els encara amb positivisme", deia Fortuny.

 

A banda d'una major participació, hi haurà també dues desfilades de moda i un petit concert, que serviran també per fer créixer la Nit en Blanc en la seva 8a edició.

Més info: Sant Cugat Comerç enceta una campanya per fer valdre els valors de la compra reposada

 

7 escenaris

Les entitats que participen en la jornada ompliran de festa, música i dansa els carrers del municipi, i per això hi haurà 7 escenaris, repartits pel municipi, que estaran actius durant tot el dia: "La Nit en Blanc és important per a la ciutat, una ciutat plena de vida", ha explicat la directora de l'Escola de Música Fusió, una de les entitats participants.

Els escenaris:

  • Carrer Major.
  • Plaça d'Octavià.
  • Plaça de Barcelona.
  • Plaça de Pere Sant.
  • Plaça dels 4 Cantons.
  • Carrer de Valldoreix.
  • Plaça del Dr Galtés.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?