Els Tres Tombs repeteixen el recorregut de cada any

La rua dels Tres Tombs és una de les activitats més emblemàtiques de la festa de Sant Antoni i ja fa anys que segueix el mateix recorregut

La festa de Sant Antoni arriba al seu punt àlgid el diumenge 20 de gener, amb la tradicional benedicció dels animals i, sobretot, amb la rua dels Tres Tombs, una de les activitats més emblemàtiques de les celebracions en honor a Sant Antoni Abat, el patró dels animals. Així, la rua dels Tres Tombs iniciarà el seu recorregut a les 11 h, des de l'avinguda de Pla del Vinyet. A partir d'aquí recorrerà els carrers del centre de Sant Cugat, fins a les 13 h, quan arribarà a la plaça de Barcelona.

El recorregut

Pla del Vinyet, Francesc Moragas, Quatre Cantons, Rius i Taulet, passeig Sant Martí, Castillejos, Salvador Espriu, Francesc Macià (on es farà la benedicció de les cavalleries a les 12 h), cruïlla carrer Creu/Torre, Francesc Macià, Orient, pl. Coll, pg. Torreblanca, av. de Cerdanyola, c. de la Creu, c. de la Torre, c. Santiago Rusiñol, c. Santa Maria, pl. Dr. Galtés, c. de Valldoreix, c. Sant Antoni i pl. de Barcelona.

Recorregut dels Tres Tombs

Recorregut dels Tres Tombs

Els Castellers de Sant Cugat seran els banderers de l'edició d'enguany.

Més info: Els Gausacs, banderers de Sant Antoni 2019

 
Comentaris

Destaquem