Joan Font, en la inauguració de l'Esclat: "És una ciutat molt desitjada per a nosaltres"

L'hipermercat Eslcat més modern de Catalunya començarà la seva activitat a Sant Cugat, després de la inauguració oficial

El nou hipermercat del Grup Bon Preu i Esclat ja ha obert les seves portes de manera oficial, tot i que l'inici de l'activitat comercial serà el divendres 30 de novembre, coincidint amb la campanya del Gran Recapte. Abans, però, s'ha fet la inauguració oficial de l'espai, que compta amb les instal·lacions més avançades i grans del grup a Catalunya, el dijous 29 de novembre, a la tarda, en la qual hi han assistit tots els treballadors de l'establiment i els seus familiars.

El director del Grup Bon Preu i Esclat, Joan Font, ha afirmat que "Sant Cugat és una ciutat molt desitjada per Bon Preu" "Es tracta d'un municipi que requereix un establiment amb unes condicions molt concretes, i les hem aconseguit", ha afegit. D'altra banda, durant el seu discurs, Font s'ha adreçat als treballadors: "Els ciutadans de Sant Cugat ens han de sentir propers, i aquest ha de ser el vostre principal objectiu", els ha dit.

El director del Grup Bon Preu i Esclat, Joan Font, en el seu discurs. FOTO: Bernat Millet

El director del Grupo Bon Preu i Esclat, Joan Font, en el seu discurs. FOTO: Bernat Millet

Per la seva banda, l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha iniciat el seu parlament donant la benvinguda al Grup Bon Preu i Esclat i, posteriorment, ha parlat de la importància de l'arribada de l'empresa alimentària al municipi: "Aquest projecte dinamitza l'economia de Sant Cugat. A més és un projecte d'oportunitats per als santcugatencs i santcugatenques que han pogut trobar-hi feina", ha afegit Fortuny.

En l'acte d'inauguració també hi ha assistit el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet: "Aquest acte, ple d'il·lusió i de gent somrient, representa el que volem que sigui l'economia catalana", ha afirmat Calvet, que, a més, ha assenyalat que aquest projecte "ajudarà a posicionar a Sant Cugat".

L'establiment compta amb 114 treballadors (57 dels quals incorporats a través del servei d'ocupació de l'Ajuntament), i està situat a l'avinguda de la Via Augusta, al barri de Volpelleres i, segons afirmava en una entrevista al TOT Sant Cugat el cap de Relacions Externes de Bon Preu i Esclat, Josep Castany, l'objectiu d'aquest establiment és treballar des de la proximitat.

Més info: Josep Castany, del Grup Bon Preu: "La nostra prioritat és contractar gent de Sant Cugat"

Les autoritats han fet un tomb per l'espai de l'hipermercat. FOTO: Bernat Millet

Les autoritats han fet un tomb per l'espai de l'hipermercat. FOTO: Bernat Millet

L'espai del nou Esclat

El Grup Bon Preu ha invertit més de 15 milions d'euros en l'obra. El nou espai d'11.000 metres2 es divideix en l'hipermercat, amb una superfície de venda de 4.100 m2, serveis magatzems i oficines.

A més, disposa d'una benzinera amb servei 24 hores que, alhora, també compta amb punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. D'altra banda hi ha un minimercat obert cada dia de l'any de 8 h a 23 h i s'ha habilitat un punt de recollida amb cotxe de compra on-line. L'hipermercat compta també amb 890 places d'aparcament destinades a vehicles, motocicletes i bicicletes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem