La Floresta estrena la celebració del seu centenari

Durant els primers mesos de l'any, La Floresta ha organitzat diverses activitats per celebrar el seu centenari

La Floresta fa el tret de sortida als actes de celebració del seu centenari aquest dissabte, 26 de gener, amb una trobada popular a l'Associació de Propietaris i Veïns. L'acte, que començarà a les 12 hores, comptarà amb la presentació del programa d'activitats del centenari i una exposició històrica sobre els orígens i l'evolució del barri de Sant Cugat. Posteriorment hi haurà un aperitiu per tots els veïns i veïnes i música en directe amb un concert de jazz.

Aquest 2019 La Floresta celebra el seu centenari, ja que el 1919 va néixer l'Associació de Propietaris florestana. Durant els primers mesos de l'any, una comissió veïnal ha organitzat diverses activitats per donar a conèixer la història del barri i potenciar el sentiment de pertinença a La Floresta.

Més info: La Floresta es prepara pel seu centenari

Fins a la Festa Major del mes de juliol, els veïns han organitzat xerrades, trobades populars, exposicions i visites històriques o diferents espectacles, entre altres. A més, estan elaborant un documental sobre la història de La Floresta i pel qual han demanat col·laboració dels florestans i florestanes.

"Hem volgut recuperar la memòria històrica del barri", va reivindicar el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta, Guillermo Gallego.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem