Les 9 activitats més destacades d'aquest cap de setmana a Sant Cugat

Gaudeix d'un cap de setmana en família amb activitats de tota mena

Arriba un nou cap de setmana ple d'activitats per a la gent del municipi. Aquestes són algunes de les més destacades.

Dia 18 de gener

El divendres a la tarda, se celebra una xerrada a l'Escola Turó de Can Mates, amb el nom Educar sense cridar, de 17 h a 18:30 h. Per altra banda, a la Casa de la Cultura, hi ha el Recital de poesia. "La llegenda de Joan Garí", a les 21 h. Per últim, a la mateixa hora, hi ha el concert d'Ara Malikian al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Dia 19 de gener

El dissabte comença amb una activitat pels nens i nenes amb "Mr. Màgic" amb Txema Màgic, des de les 11 h fins a les 12:30 h, a l'edifici Ateneu. Al matí, hi ha el Taller de llums i làsers, a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori, d'11 h a 14 h. Per acabar el dia, a la tarda, entre les 18 h i les 19.30 h, hi ha la Conferència. "Colòmbia: el procés de pau des dels ulls de les víctimes" a la Casa de la Cultura.

Dia 20 de gener

La principal activitat del diumenge és la rua dels Tres Tombs, que durant tot el matí prendrà els carrers del municipi. El diumenge a primera hora, de 9 h fins a les 12:30 h, hi han les Passejades per Collserola. "Resseguint les marxes infantils". D'altra banda, a la plaça d'Octavià, se celebra una mostra d'art que estarà oberta al públic des de les 10 h fins a les 14 h.

 

 
Comentaris

Destaquem