Les festes majors de Volpelleres i de Valldoreix marquen el cap de setmana

De totes maneres hi ha d'altres activitats per gaudir de la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, múltiples activitats per poder gaudir del municipi. Per això, n'hem seleccionat algunes per proposar-te-les.

 

Divendres 14 de setembre:

 

El cap de setmana comença amb força, ja que se celebren dues festes majors al municipi, la de Volpelleres i la de Valldoreix. Per això, el divendres 14 de setembre teniu l'oportunitat de gaudir d'un correfoc en el marc de les celebracions a Volpelleres, a partir de les 20:30 h. Una altre activitat interessant per gaudir del municipi és el concert d'Oriol Saltor, dins del marc del certamen musical La Cambra de l'Ateneu. El mateix divendres 14 de setembre, cinema a la fresca a Volpelleres, a les 21:30 h, amb la pel·lícula Caçafantasmes. El Celler Modernista és l'escenari del Festival Vincles i el divendres 14 se celebra el concert de Paula Valls, a les 21 h. Dins del marc de la Festa Major de Valldoreix, el divendres 14 a la nit també se celebra el concert de Festa Major, a càrrec de l'orquestra Cimarrón. També hi ha concert de Festa Major a Volpelleres, amb el grup Buhos.

 

Dissabte 15 de setembre:

 

El dissabte 15 de setembre comença també amb una activitat de la Festa Major de Valldoreix: una trobada entre entitats i associacions veïnals, a partir de les 22 h. També a Valldoreix, arròs popular per gaudir d'un bon dinar en companyia. Per als més esportistes, també el dissabte 15, el QBasket organitza un torneig de 3x3, a partir de les 10 h.

 

Diumenge 16 de setembre:

 

El diumenge comença interessant, políticament parlant, amb la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, al municipi. Posteriorment, els Castellers de Sant Cugat organitzen una trobada castellera, a la Valldoreix. I per acabar la Festa Major, concurs de paelles.

 

Consulta la programació sencera de la FESTA MAJOR DE VALLDOREIX

Consulta la programació sencera de la FESTA MAJOR DE VOLPELLERES

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?