Les festes majors de Volpelleres i de Valldoreix marquen el cap de setmana

De totes maneres hi ha d'altres activitats per gaudir de la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, múltiples activitats per poder gaudir del municipi. Per això, n'hem seleccionat algunes per proposar-te-les.

 

Divendres 14 de setembre:

 

El cap de setmana comença amb força, ja que se celebren dues festes majors al municipi, la de Volpelleres i la de Valldoreix. Per això, el divendres 14 de setembre teniu l'oportunitat de gaudir d'un correfoc en el marc de les celebracions a Volpelleres, a partir de les 20:30 h. Una altre activitat interessant per gaudir del municipi és el concert d'Oriol Saltor, dins del marc del certamen musical La Cambra de l'Ateneu. El mateix divendres 14 de setembre, cinema a la fresca a Volpelleres, a les 21:30 h, amb la pel·lícula Caçafantasmes. El Celler Modernista és l'escenari del Festival Vincles i el divendres 14 se celebra el concert de Paula Valls, a les 21 h. Dins del marc de la Festa Major de Valldoreix, el divendres 14 a la nit també se celebra el concert de Festa Major, a càrrec de l'orquestra Cimarrón. També hi ha concert de Festa Major a Volpelleres, amb el grup Buhos.

 

Dissabte 15 de setembre:

 

El dissabte 15 de setembre comença també amb una activitat de la Festa Major de Valldoreix: una trobada entre entitats i associacions veïnals, a partir de les 22 h. També a Valldoreix, arròs popular per gaudir d'un bon dinar en companyia. Per als més esportistes, també el dissabte 15, el QBasket organitza un torneig de 3x3, a partir de les 10 h.

 

Diumenge 16 de setembre:

 

El diumenge comença interessant, políticament parlant, amb la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, al municipi. Posteriorment, els Castellers de Sant Cugat organitzen una trobada castellera, a la Valldoreix. I per acabar la Festa Major, concurs de paelles.

 

Consulta la programació sencera de la FESTA MAJOR DE VALLDOREIX

Consulta la programació sencera de la FESTA MAJOR DE VOLPELLERES

 
Comentaris

Destaquem