Mor Miquel Garrell, membre fundador de la Penya Regalèssia i fill predilecte

El santcugatenc tenia 93 anys

Miquel Garrell ha mort a l'edat de 93 anys aquest dilluns, 12 de juny, a Sant Cugat. Membre fundador de la Penya Regalèssia, Garrell va ser distingit com a fill predilecte de la ciutat, al costat dels 47 membres de la Penya, al desembre del 2014.

Una entitat amb més de 75 anys d'història que ha estat indispensable per mantenir vives les tradicions i el patrimoni de la ciutat, amb la qual va ser pregoner de la Festa Major del 2014.

Miquel Garrell també era membre de la Societat Coral La Lira, amb la qual va ser distingit amb la Medalla d'Or de la ciutat. Garrell era el President d'Honor de l'entitat, a la qual en va ser cantaire durant més de 70 anys. A més, s'encarregava del manteniment del rellotge del Monestir.

La vetlla serà aquest dimarts, 13 de juny, al tanatori de Sant Cugat, mentre que el comiat serà dimecres, a les 10 hores, al Monestir de Sant Cugat.

D'esquerra a dreta, els fundadors de la Penya Regalèssia, Pahissa, Baila i Garrell,a la plaça de Barcelona. FOTO: Artur RiberaMedalla d’or de la Lira, l'any 2016  FOTO: Tino RubioGarrell recollint el títol de fill predilecte de la ciutat  FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem