Santiago Pie (president) i Martí Vinyes (cap de colla) prenen el lideratge dels Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat ja tenen nova Junta, liderada per Santiago Pies en la figura de president i Martí Vinyes en la figura de cap de colla, després de celebrar una assemblea

Santiago Pie i Martí Vinyes, com a president i com a cap de colla respectivament, lideraran la nova Junta dels Castellers de Sant Cugat, després que així s'hagi decidit en una assemblea de l'entitat, celebrada el dimarts 19 de març. Així, Pie substitueix a Gemma Aristoy i Vinyes pren el càrrec que fins ara ocupaven Èric Bellmunt i Toni Serra. D'altra banda, també es van concretar els noms que els acompanyaran a la Junta: Isabel Pahisa i Enric Aguadé seran els nous secretaris de l'entitat i Bernat Alonso controlarà la tresoreria. Es completa així un relleu en la Junta dels Gausacs, que havia quedat paralitzada en l'anterior assemblea, en la qual ja s'havia presentat la candidatura de Pie i Vinyes, per manca de persones per completar el nou equip.

Més info: Els Gausacs hauran d'esperar per materialitzar el canvi de noms en la junta gestora

Els objectius de la nova Junta

La nova junta té la intenció de crear més llaços entre la colla i la Junta, millorant la comunicació entre els dos ens de l'entitat: "Volem cuidar els castellers, facilitant la comunicació entre la Junta i la colla, per anar tots a la una", explica el flamant president, Santiago Pie. Un dels altres objectius que s'ha marcat la nova directiva és "créixer socialment com a colla" i, per això tenen la intenció de fer diferents esdeveniments enfocats a la població de Sant Cugat.

De totes maneres, Pie assenyala que no hi haurà un trencament amb el passat, i la intenció és que tampoc hi sigui amb el futur: "Volem generar continuïtat amb l'antiga junta i, en futur, generar-la amb la nova que vingui, perquè els Castellers de Sant Cugat segueixin un fil conductor", explica el president. D'altra banda, també hi ha la voluntat de "marcar dates per l'inici de les obres de la Sala Canigó, per poder fer-ne un ús total".

En l'aspecte més tècnic, el cap de colla, Martí Vinyes, assegura que la prioritat és també "impulsar la vessant social". "Volem establir dinàmiques que permetin moure un gruix de gent, que els assajos i les actuacions siguin un espai on la gent pugui gaudir", explica Vinyes.

Els Castellers de Sant Cugat són una colla de gama 8, i tot i que en els darrers mesos s'han intentat castells de 9, la idea del nou cap de colla "és no apujar el ritme, per prioritzar la vessant social". De totes maneres, no descarta res, però apunta que no veu "la necessitat de fer castells de 9". Així doncs, els Gausacs seguiran amb la filosofia dels castells de 8, tot cercant la comoditat dels que hi participin.

 

 
Comentaris

Destaquem