Els Gausacs hauran d'esperar per materialitzar el canvi de noms en la junta gestora

Es Castellers van celebrar assemblea per decidir qui formaria la nova junta, amb la presidència i el cap de colla com a peces fonamentals, però s'haurà d'esperar per corroborar-ho

Els Castellers de Sant Cugat encara no tenen nova junta gestora, ja que no van poder ratificar la candidatura que s'havia presentat en l'assemblea de l'entitat, celebrada el passat dissabte 2 de febrer. En aquesta assemblea s'havia de ratificar l'única candidatura que s'havia presentat per prendre el relleu de la junta actual. Així, la candidatura preveia que el càrrec de presidència l'ocupés Santi Pie i el cap de colla fos Martí Vinyes. El motiu principal és la manca de persones per acompanyar a aquest equip en les altres funcions de la colla, i l'elecció es posposarà per a una nova assemblea, que encara no té data.

De moment, doncs, la junta gestora continua amb les mateixes persones que fins ara, amb Gemma Aristoy com a presidenta i Toni Serra i Èric Bellmunt com a caps de colla. De totes maneres, Pie i Vinyes ja s'han incorporat a fer diferents tasques de la junta, a l'espera de ratificar el canvi definitiu.

 
Comentaris

Destaquem