Segueix la Ruta de tapes a través de les xarxes socials

No et perdis cap detall de la Ruta de Tapes de Sant Cugat a través del TOT

El ‘Sant Cugat va de tapes’ omple de gastronomia els carrers de la ciutat durant des del 13 de setembre i fins al 23 de setembre. Una trentena de bars i restaurants ofereixen tapes especials, acompanyades d'una Estrella Damm, al preu de 2,5 euros. El TOT Sant Cugat no s'està perdent cap detall i fa un seguiment especial de la ruta gastronòmica a través de les seves xarxes socials (Instagram, Twitter i Facebook).

Més info: Mira les 29 propostes que podràs degustar a la Ruta de tapes

El TOT està tastant durant tota la ruta les diferents propostes de tapes i les explicarà una per una per tal que els santcugatencs i santcugatenques puguin escollir les que més els agraden i fer el seu propi recorregut gastronòmic per Sant Cugat. Un periodista del TOT viurà cada dia la ruta i també farà propostes de com es pot dinar, sopar o fer el vermut i l’aperitiu a través de les tapes i cerveses Estrella Damm. D’aquesta manera es proposaran itineraris per gaudir en cada moment de les millors propostes culinàries.

Converteix-te en un ‘foodie’

Totes les publicacions del ‘Sant Cugat va de tapes’ es publicaran a les xarxes amb l’etiqueta #rutadetapes, on s’agruparan les imatges de totes les propostes gastronòmiques. Així, animem a tots els santcugatencs i santcugatenques a gaudir de la ruta gastronòmica i compartir les seves fotos i comentaris a Instagram o Twitter amb aquesta etiqueta.

A les xarxes

L’instagramer santcugatenc Carles Mayol (@litusmayol) farà un seguiment especial del ‘Sant Cugat va de tapes’ i publicarà la seva experiència a les xarxes socials a través de fotos i vídeos. A més, la periodista  santcugatenca de TV3 Tana Collados (@tanacollados), especialista en qüestions gastronòmiques, també passarà per alguns dels establiments participants i farà comentaris sobre aquelles propostes que més li hagin agradat. Amb tot, la ruta gastronòmica també es viurà a les xarxes!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem