Arranca la Ruta de Tapes amb 29 exquisides tapes

Fins al diumenge 23 de setembre un total de 29 bars i restaurants ofereixen per 2,5 € una tapa i una Estrella Damm

El 'Sant Cugat va de tapes' arrenca aquest dijous, 13 de setembre, amb 29 sofisticades tapes elaborades al moment i acompanyades per una Estrella Damm. La ruta, que es podrà gaudir fins al pròxim diumenge, 23 de setembre, té un preu tancat i ajustat de 2,50 €. Durant aquests dies, fins a 29 bars i restaurants de la ciutat oferiran diverses propostes gastronòmiques creades especialment per la cita o que formen part de la seva carta en format tapa i acompanyades d'un quinto o canya d'Estrella Damm.

En la present edició, es podran tastar propostes tan diverses com el croquetó de fricandó, el bao de porc amb most i anacard caramel·litzat, l'enchilada de pollastre, l'albergínia amb formatge de cabra, la xatonada, el bacalhau com natas, la patata emmascarada, el panzerotto di funghi o la cassoleta del pescador, entre moltes altres temptacions.


La millor tapa 2018

Durant la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm, se celebrarà novament el concurs per trobar la millor proposta culinària. La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada finalitzi l'edició 2018 i serà aquella proposta culinària que aconsegueixi ser la més votada entre els participants de la ruta. Les votacions es poden fer a través de la web del TOT Sant Cugat i entre tots els votants se sortejarà un sopar per a 2 persones a un dels restaurants que participen en el 'Sant Cugat va de tapes'.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem