Un emú recorre el centre de Sant Cugat i acaba mort

Encara no es coneix la procedència de l'animal

Sorpresa als carrers de Sant Cugat del Vallès. Un emú ha recorregut els carrers del centre de la ciutat la tarda d'aquest dimecres, 10 d'octubre. L'animal, del qual se'n desconeix la procedència, ha estat vist per primer cop al matí, però no ha pogut ser localitzat.

A les 17 hores la Policia local rebia un nou avís des del passeig de Can Cadena. Des d'allí, l'animal ha començat el seu recorregut pel passeig de Valldoreix, carrer de Valldoreix, carrer de Sant Antoni, carrer de Francesc Moragas amb avinguda de Gràcia, i carrer de Sant Francesc Xavier cantonada amb carrer de Barcelona.

 

Quatre dotacions de la Policia Local de Sant Cugat, dos cotxes i dues motos, han intentat barrar-li el pas per evitar que seguís amb el seu recorregut. Com ha explicat l'Ajuntament de Sant Cugat, al carrer de Barcelona l'animal s'ha desplomat i ha acabat morint.

Encara no és coneix la procedència de l'animal. S'està esbrinant qui és el propietari, que s'haurà de fer càrrec de la incineració de l'animal.

 
Emú als carrers de Sant Cugat

L'emú ha acabat morint. FOTO: Cedida

 

Més informació
 
Comentaris (5)
dieks Fa 11 mesos
S'ha desplomat o l'han atropellat?
Pedro Fa 11 mesos
Incompetents. Aquesta gent procura protecció? Quin protocol seguien? Vergonya
Lurdes Fa 11 mesos
Molt trist que hagi mort.
Jaume Cifuentes Costa Fa 11 mesos
De la incineració ???? I de la irresponsabilitat de tenir un animal com aquest a casa i deixar-lo que s’escapi !!!. I la responsabilitat de la seva mort d’estrès !!! Pobre bèstia!!!.
Quico Fa 11 mesos
Calia la foto de l'animal mort?