Valldoreix neteja i desbrossa dues rieres de la vila

El pressupost és de 30.000 euros

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ha engegat els treballs de neteja i desbrossament de les rieres de Can Llobet i Nonell. Les actuacions consistiran en netejar de vegetació les lleres d'aquests dos torrents que travessen la vila valldoreixenca. L’acció de neteja i condicionament de la llera i la riba de les rieres començarà aquesta setmana amb tasques sobre l’àrea de la riera de Can Llobet i s’estendrà fins el 27 de juliol amb la neteja del torrent de Nonell.

El pressupost que l’EMD de Valldoreix destina a l’adecuació i manteniment de l’espai vegetal que envolta la riera de Can Llobet és de 11.970 euros, mentre que la quantitat aproximada per posar a punt la riera de Nonell és de 16.750 euros. El total de la partida pressupostària és de prop de 30.000 euros.

Els treballs d’adeqüació abasten una extensió total de 8,6 hectàrees amb un triturat de la vegetació en trossos molt petits per evitar taponaments en cas de pluja o molèsties indegudes als passejants excursionistes que vulguin caminar per la vora de la riera a més de la detecció i extracció d’arbres morts a la zona. Amb aquestes tasques de millora, l’EMD de Valldoreix vol evitar el creixement desmesurat de les males herbes i que l’acumulació de residus vegetals a les zones de les rieres puguin causar problemes al veïnat de la vila.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem