Vota la millor proposta de la Ruta de Tapes i guanya un sopar per a 2 persones

Durant la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm, se celebrarà novament el concurs per trobar la millor proposta culinària de les 29 propostes que participen enguany. La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada finalitzi l'edició 2018 i serà aquella que aconsegueixi més vots. Les votacions es podran fer més avall omplint el formulari, a partir d'aquest dijous, 13 de setembre, fins un dia després que acabi l'itinerari, el dilluns 24 de setembre.

A més, i entre tots els participants que votin la millor tapa i escollin la seva preferida considerant els aspectes que ells més valorin com el gust, preferència, textura, color, presentació... se sortejarà un sopar per a dos comensals. El sopar per a dues persones es farà entre un dels restaurats que participen aquest any en el 'Sant Cugat va de tapes'. 

El guanyador de l'edició 2017

En la passada edició del concurs per trobar la millor proposta culinària, celebrada entre el 14 i el 24 de setembre de 2017, el restaurant La Plaça va guanyar el concurs d'entre 30 propostes. Ho feia amb la tapa "Mar i muntanya de pop i papada confitada amb demi-glacé d'au", que consistia en una broqueta marcada a la planxa, amb un dau de papada cuita a baixa temperatura i pop cuinat de forma tradicional amb salsa d'au.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem