Torna la Ruta de tapes amb 29 suculentes propostes

La cita gastronòmica se celebrarà del 13 al 23 de setembre a Sant Cugat del Vallès

La sisena edició de la ruta culinària 'Sant Cugat va de tapes' se celebrarà enguany del 13 al 23 de setembre. Durant aquests dies, diferents bars i restaurants de Sant Cugat del Vallès tornaran a oferir les seves propostes gastronòmiques en format tapa, acompanyada d'un quinto o canya d'Estrella Damm, per 2,50 euros.

En la present edició, són 29 els establiments que se sumen a la iniciativa preparant delicioses i sofisticades tapes seguint l'estil de la seva cuina. D'aquesta manera, es podran tastar propostes com el croquetó de botifarra i ceps amb mousse d'escalivada, la tosta de caviar de salmó, la burrata encantada o el maó de foie amb mitja lluna d'aranyoner, entre moltes altres temptacions. A més, i coincidint amb l'edició en paper del pròxim divendres 7 de setembre, el TOT Sant Cugat encartarà el mapa del 'Sant Cugat va de tapes', on podràs consultar tots els restaurants i les seves propostes.

La millor tapa

Durant la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm, se celebrarà novament el concurs per trobar la millor proposta culinària. La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada finalitzi l'edició 2018 i serà aquella proposta culinària que aconsegueixi ser la més votada entre els participants de la ruta.

Les votacions es poden fer a través de la web del TOT Sant Cugat. Entre totes aquelles persones que hagin dipositat la butlleta de la tapa guanyadora, se sortejarà un sopar per a dos comensals.

La tapa més votada de 2017

En la passada edició de la proposta, celebrada entre el 14 i el 24 de setembre de 2017, el restaurant La Plaça guanyava el concurs com la millor tapa d'entre les 30 propostes de les quals es va poden gaudir. Ho feia amb la tapa "Mar i muntanya de pop i papada confitada amb demi-glacé d'au", que consistia en una broqueta marcada a la planxa, amb un dau de papada cuita a baixa temperatura i pop cuinat de forma tradicional amb salsa d'au.

 

Quins restaurants participen aquest any?

Gaudiu de les diferents propostes de la ruta. FOTO: Artur Ribera

Gaudiu de les diferents propostes de la ruta. FOTO: Artur Ribera



Els establiments que participen en aquesta edició de la ruta de tapes són:


Bar Hamburg
Bar Rusiñol
Bodega Tomàs
Boket Carnisseria
Boket Xarcuteria
Dehesa Santa María
Dolce Vita
Dr. Lagarto
El Celler d'en Medir
El Perolet
Erreka
Granja Montserrat
La Madeleine
La Piazzeta
La Plaça
Les Voltes
MUT. La Cafeta Gastronòmica
Restaurant La Bolera
Restaurant Rancho El Paso
Ribera Manero
Sabàtic
Somewhere Cafe
Spoon Coffee & Breaks
Stanford Gourmet Burger
Telefèric
Tost L'Art de l'entrepà
VDGust Ibèrics i formatges
Versió Original
Vinbinguts
 

 
Comentaris

Destaquem