L'avinguda de Can Graells podria tornar a ser de doble direcció

Amb la imposició de sentit únic, veïns de Volpelleres s'han queixat de problemes de mobilitat

L'Ajuntament de Sant Cugat es reunirà amb veïns de Volpelleres per abordar els problemes de mobilitat que ha comportat la supressió del doble sentit a l'avinguda de Can Graells. Les obres per construir el carril bici es van aprofitar per convertir l'avinguda en un carrer de sentit únic i ara no és possible anar des del Volpelleres Centre fins a l'avinguda de Rius i Taulet de manera directa.

Arran del canvi, veïns i veïnes del barri de Sant Cugat van mostrar el seu malestar perquè, quan ara van de Volpelleres cap a Sant Cugat, han de passar per la rotonda del Xic i la rotonda de la Ronda Nord, que en les hores puntes estan molt congestionades. L'Ajuntament de Sant Cugat ha reconegut que "certament potser no és millor opció" i s'ha obert a revisar-ho.

Segons han confirmat fonts municipals al TOT, tècnics de l'Ajuntament es reuniran amb els veïns i la solució podria ser tornar a fer l'avinguda de Can Graells de doble sentit.

Imatge on es veu com ha quedat l'avinguda de Can Graells: s'ha suprimit un carril, s'ha fet el carril bici i una filera d'aparcament per separar-lo del pas dels cotxes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem