Comencen les obres del carril bici que unirà Volpelleres, el Parc Central i el centre

El carril bici unirà Volpelleres, el Parc Central i el centre de la ciutat

Aquest dilluns, 15 de gener, s'iniciaran les obres per la construcció d’un nou carril bici, d'1 km de llargada, a Sant Cugat amb la voluntat de potenciar una mobilitat més sostenible. Aquest nou carril passarà per l’avinguda Graells, l’avinguda Rius i Taulet (entre av. Graells i c. Pere Serra) i el carrer Pere Serra (entre l’av. Rius i Taulet i el c. Josep Vidal). Així doncs, unirà Volpelleres, el Parc Central i el centre de la ciutat.

Aquesta actuació s'ha dut a terme gràcies als pressupostos participatius 2016-2017. Actualment la xarxa de carrils bici de Sant Cugat té 34 km i està previst fer-la créixer fins a arribar als 64 km l'any 2020. Les obres, a càrrec de l'empresa CiC3, tindran una durada prevista d'un mes i un pressupost de poc més de 90.000 euros.



Entre altres actuacions, està previst allargar el carril bici de l'avinguda Rius i Taulet fins a la cruïlla amb l'avinguda Lluís Companys i, per l'altra banda, fins al terme municipal de Rubí (passant per la carretera de Rubí). D'aquesta manera, es vol promoure l'ús de la bicicleta per desplaçar-se a l'escola, a la feina o als equipaments de la ciutat.

A partir del dilluns 22,  la cruïlla de l'avinguda Graells amb Rius i Taulet quedarà tallada al trànsit durant una setmana, pels treballs de pavimentació. Com a itinerari alternatiu per accedir al barri de Sant Domènech, es recomana circular pel carrer Auladell. Quan es reobri, l’avinguda Graells passarà a tenir un sol sentit de circulació per als cotxes (direcció Volpelleres)

La durada prevista de les obres, que incialment s'havien anunciat per començar el 9 de gener, és d’un mes. Durant aquest temps quedarà restringit l’aparcament, per trams.

El mapa dels carrils bici de Sant Cugat 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem