Opinió

I els 50.000 euros, per quan?

'De moment, l'Ajuntament no ha respost a la nostra petició de comprometre's a realitzar una inversió de 50.000€ a Can Cortés aquest 2022'

Les càmeres de seguretat votades als passats pressupostos participatius no es poden fer a Can Cortés (de moment). Tal com vam denunciar el veïnat, l'Ajuntament va dissenyar un procés participatiu per apropar les decisions del consistori als veïns i veïnes, però la seva gestió maldestra ens ha portat més frustració i desconfiança.

Tanmateix, no defallim en la nostra voluntat de ser un barri més segur i és per aquest motiu que vam tornar a reunir-nos amb l'Ajuntament, concretament amb la tinenta d'alcaldia, Lourdes Llorente, i amb la presidenta del Consell de Barri de Les Planes, Alba Gordó. Vam poder conèixer que polítics i tècnics estan treballant en un pla B que ens obliga a esperar les càmeres de seguretat a Can Cortés fins al 2023, si tot surt bé. És una bona notícia des del punt de vista que es reconeix que es podria haver fet millor i a la vegada, estan mirant de corregir l'error; però, i els 50.000€ de 2022, per quan?

De moment, l'Ajuntament no ha respost a la nostra petició de comprometre's a realitzar una inversió de 50.000€ a Can Cortés aquest 2022. La conversa està gravada! Perquè una cosa és esperar a 2023 a tenir les càmeres de Can Cortés i una altra cosa és obligar-nos a renunciar a 50.000€ per una gestió pública manifestament millorable.

Sres. Llorente i Gordó, el veïnat de Can Cortés esperarà les càmeres al barri pel 2023, però mentrestant, vagin contestant públicament com pensen fer arribar els 50.000€ a Can Cortés. Si no saben com fer-ho, ja els ho diem nosaltres: només cal que parlin amb el Sr. Soler i ho afegeixin als pressupostos de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.