Alegria! Que ja és Festa Major!

Ens agrada preparar la Festa Major! Un grup de persones implicades al barri, persones que fa molts anys que s'hi deixen la pell, nou-vinguts que comencen a entendre i a dimensionar què significa el barri

Festa Major. Dues paraules que quan les dius, les escoltes, les veus.....un somriure es dibuixa a la cara de tothom. Festa, xerinola, música, amics, copes, balls, records compartits, estiu, suor, calor, olors, peus bruts, cansament...connexió de poble!I podríem seguir i seguir amb paraules que ens hi transporten.
 

Podríem seguir, per exemple, amb frases com: "aquell grup que va venir l'any passat va ser molt avorrit", "a veure si canvieu el recorregut", "no compteu mai amb nosaltres", "volem venir a tocar a la Festa Major", "si necessiteu ajuda, compteu amb mi", "jo vull seure on em poso sempre", "es necessiten voluntaris per desmuntar" o "gràcies a l'organització per la feinada". Paraules que moltes de nosaltres anem escoltant durant tot l'any.
 

Ens agrada preparar la Festa Major! Un grup de persones implicades al barri, persones que fa molts anys que s'hi deixen la pell, nou-vinguts que comencen a entendre i a dimensionar què significa La Floresta i la vitalitat que té, totes elles aportant la seva coneixença, les ganes d'estar en un projecte col·lectiu, de compartir experiències, riures, abraçades, enrabiades, reunions, horaris, conflictes, generar complicitats i energia positiva, fer pinya i treballar perquè el nostre poble tingui la seva Festa.
 

Moltes hores i esforços que es veuen sobradament recompensades per l'alegria i els somriures que tothom reparteix durant aquests intensos i meravellosos dies! Seguim endavant, amb moltes ganes de que any rere any gaudim del moment. Una colla que, en la nostra bogeria,treballem amb força per una aposta comuna.
 

FESTA! FESTA!FESTA! SÓC DE LA FLORESTA!!

 
Comentaris

Destaquem