Binge-watching august

Al llarg de l'any, en les meves poques estones de lleure, solc ser més de llegir i escriure, però amb l'inici de les vacances vaig decidir practicar una mica de binge-watching

No sóc un gran consumidor de sèries, tot i haver vist alguns capítols esporàdics de "Joc de trons", "Vikings", "Narcos", "El buen doctor" i "La casa de papel". En aquests caniculars dies d'agost, però, estic intentant posar-me una mica al dia d'algunes sèries recomanades per amics o familiars.

Al llarg de l'any, en les meves poques estones de lleure, solc ser més de llegir i escriure, però amb l'inici de les vacances vaig decidir practicar una mica de binge-watching, començant amb dues minisèries: "Vergüenza", protagonitzada per Malena Alterio i Javier Gutiérrez (10 capítols de només 25 minuts), que, com David Brent/Ricky Gervais al genial "The Office", atreuen o provoquen nombroses situacions "terra traga'm!", i "El día de mañana" (6 capítols de 50 minuts), ambientada (com al llibre d'Ignacio Martínez de Pisón) a la Barcelona dels anys 60 i 70, amb grans interpretacions d'Oriol Pla i Karra Elejalde. Són molt recomanables totes dues! La propera sèrie a la meva llista és "Orange Is The New Black", seguida de "Peaky Blinders" i "Killing Eve". A veure si arribo a bon port.

Mentrestant, cada dia també dedico temps a la CNN i la BBC per estar al corrent del món real. Avui, segueixen cobrint els terribles estralls dels terratrèmols a Lombok i Bali (el primer del qual la meva fillastra Clàudia, de viatge per Indonèsia, va evitar per poques hores), els devastadors incendis forestals al nord de Califòrnia i les nefastes conseqüències per al medi ambient dels milions de tones de plàstic que arriben cada any a les nostres mars... És el món real que massa sovint supera el de la ficció. Un autèntic malson. O potser em despertaré i tot haurà estat fake news, com diu el rei del neohipersurrealisme, el Donaldíssim Trump.

 
Comentaris

Destaquem