Cercle Viciós

L'única opció real que ens durà a la llibertat és la independència, pactar amb Madrid ens durà a l'estat de les autonomies

Fa més d'un any i quatre mesos que es va declarar la independència. La DUI que no es va publicar al DOGC ni va tenir efectes posteriors, però tampoc els previs necessaris. Ens trobem amb exiliats i ostatges a la presó i un judici televisiu que pot acabar semblant un teatre. Estem en un moment que és difícil creure que ens en sortirem, ja sigui per desconfiança cap als nostres líders polítics o per creure que la victòria és impossible. Però hi arribarem i tots serem necessaris.

L'Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) de Sant Cugat entenem que l'única opció real que ens durà a la llibertat és la independència, que pactar amb Madrid ens durà a l'estat de les autonomies sense grans concessions i que no significarà guanyar part de la nostra llibertat, sinó al contrari, comportarà un retrocés en el temps i haver abaixat el cap sense haver fet valdre la nostra dignitat com a poble. Un retrocés en el temps, que ara ja vivim quan el crit d'independència disminueix i tornen veus, per separat o no, amb un mateix missatge que recorda al lema preconstitucional de "Llibertat, Amnistia i Estatut d'autonomia", un missatge que avui vol tornar i fer-nos tornar al temps com a poble.

Des de l'ANJI demanem als responsables polítics, que lluitin per l'Estat Català de cara en fora i en dins. Saben que poden comptar amb nosaltres, sempre hi hem estat, el 27 d'octubre, a Economia el 20S, a Brussel·les, el 3 d'octubre, ..., l'1 d'octubre. I hi continuarem on se'ns necessiti per lluitar per la nostra llibertat. La llibertat d'un poble no la podem pactar, ja que mai seríem lliures del tot, la llibertat l'hem de prendre i fer la nostra.

 
Comentaris

Destaquem